פורום פרקטים
מנהלי הפורום:
יוסי שוורץ
אנו בשלושת העולמות רכשנו ניסיון של 28..
הודעות רלוונטיות מהפורום:
א
21/07/2020 17:44 הי א, עולם הפרקטים הוא מאוד רחב תשתיות, חומרי גלם, אופן ביצוע, תרחישים מי
כיוון להנחת פרקט
10/05/2020 00:13 אך יודעים לאיזה כיוון מניחים את הפרקט. לאורך או לרוחב. מה אמור להכתיב את כ
רון
16/07/2020 17:57 הי רון, צורת ההתקנה של הפרקט היא בעזרת שן שנכנסת לחיבור וכזו שיוצאת החוצה
סגירת קצה של קאנט
06/02/2021 07:07 מעוניין לסגור את הקצה של הקאנט בחומר לבן אייזה חומר מתאים לסגירה שידבק טוב
כניסה לפורום
פנייה נשלחת, נא להמתין...
|
תודה, הפנייה ששלחת התקבלה
|
לא מצאתם עסקים מתאימים בתחום
שטיחים מקיר לקיר בקרית אונו ?
השאירו לנו את הפרטים שלכם וננסה להתאים לכם
עסק מומלץ בתחום שיספק לכם את השירות הטוב ביותר.
שאלות ותשובות בתחום שטיחים מקיר לקיר
גם ללא לכלוך מיוחד ונראה לעין מומלץ להזמין ניקוי מקצועי של שטיח מקיר לקיר אחת לשנה לפחות, ניקוי הכולל הזרקה של חומר ניקוי ושאיבתו. עד אז ניתן לרכוש תכשירי ניקוי ניתזים (בספריי) על הכתם, ולאחר כעשר דקות הכתם אמור לרדת במטלית או אפילו שאיבה. שימו לב לא להשאיר את חומר הניקוי זמן ארוך מידי, מה שיכול לפגוע בצבע השטיח.
למרות שבעיקרון טכנית הדבר אפשרי, כיוון שהזמן משנה את הצבע של השטיח, גם אם תמצאו את אותו השטיח בדיוק הוא יראה שונה על רקע שאר החלקים הישנים יותר. לכן מומלץ להחליף לפחות את כל החדר.
בעיקרון אין הבדל באופי הטיפולים בשטיחים. שניהם דורשים טאטוא ושאיבת אבק. אך יש הבדל מהותי בין שטיח מקיר לקיר לשטיח רגיל וזה בעובדה, שלא ניתן לקחת שטיח מקיר לקיר לניקוי שטיחים או למרפסת כדי להוציא ממנו את האבק. לכן יש לשים לב יותר לניקיון שלו ואף ניתן להזמין חברות ניקוי, שעורכות ניקוי שטיחים מקיר לקיר בבית או במשרד.
שטיחים מקיר לקיר – הכי פשוט, הכי נקי, הכי יפה
Copyright © 2021 haparket.co.il כל הזכויות שמורות
אתר פרקטים מציג בפניכם מידע ועסקים מומלצים מתחום הפרקטים